You are currently viewing 7500 подарунків дітям до новорічних свят

7500 подарунків дітям до новорічних свят

24 листопада 2016 року Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет зустрівся з керівником національної лідерської команди (НЛК) «Сумка самарянина» Сергієм Качаном. На зустрічі також був присутній керівник «ЕЛЕОС-УКРАЇНА» священик Сергій Дмитрієв.

Вперше про проект «Сумка самарянина» Україна дізналася 1994 року. З того часу близько 12 мільйонів маленьких українців отримали подарунки. За задумом організаторів проекту подарунки для дітей збирають діти. Таким чином сьогодні діти з десяти країн світу збирають подарунки для своїх ровесників, котрі проживають у понад 120 країнах. Разом з подарунками благодійний фонд «Сумка самарянина» пропонує християнським церквам України освітню програму для діток з вивчення Священного Писання Нового Завіту.

Цього року завдяки старанням керівника фонду Сергія Качана до різдвяно-пасхальних свят для українських дітей буде доправлено понад півмільйона подарунків. І якщо минулими роками основною аудиторією були дітки з малозабезпечених та проблемних сімей, то тепер до них приєднається малеча із сімей вимушених переселенців із Донбасу та Криму.

Святійший Патріарх Філарет висловив свою підтримку колективу благодійного фонду та благословив керівника Сергія Качана продовжувати благородну місію з підтримки потребуючих допомоги дітей України.

Наразі центральний офіс “ЕЛЕОС-УКРАЇНА” дуже скоро прийме в своїх стінах 5000 подарунків, 2500 регіональні осередки.

Подарунки поїдуть к діткам Луганщини і Донеччини: до переселенців, малозабезпечених, сиріт,  позбавлених батьківського піклування, з важкими хворобами, у Києві отримають подарунки діти зі складними життєвими обставинами, постраждалі унаслідок військового конфлікту, а також діти бійців 30омбр, які служать і родини яких у складному фінансовому становищі, які зазнали важких пошкоджень свого здоров’я і потребують лікування, які загинули, також ми разом з нашими партнерами  ВБО “Всеукраїнська мережа ЛЖВ” організуємо свято з подарунками для діток з усієї Україні, яких торкнулася епідемія ВІЛ/СНІДу.

Ми дуже вдячні проекту «Сумка самарянина», керівникові МБФ “Можливості” Сергієві Качану за відчайдушну працю, за посмішки дітей, які живуть в складних життєвих обставинах.

Залишити відповідь