You are currently viewing 1000 дітей отримали подарунки в день святого Миколая

1000 дітей отримали подарунки в день святого Миколая

19 грудня 2016 р. з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета під керівництвом заступника голови Синодального відділу соціального служіння та благодійності «Елеос-Україна» протоієрея Сергія Дмитрієва 1000 дітей з дитячих будинків сімейного типу, багатодітних родин, діти родин Небесної сотні, діти військовослужбовців зони АТО, діти працівників МНС, вихованці недільних шкіл Київської єпархії, маленькі колядники з Закарпаття та Рівненщини отримали подарунки.

Подарунки для діток передала благодійна організація зі США “Samaritan`s Purse” (Сумка Самарянина).

Святковий захід, який проходив в актовій залі Київської православної богословської академії, відвідав Святійший Патріарх Філарет, а також митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній.

Патріарх Філарет звернувся із архіпастирським словом до діток та організаторів.

Для дітей був організований концерт за участю Анжеліки Рудницької та Марини Одольської й фольклорного дитячого колективу з Закарпаттят «Правиця». Під час заходу всі разом співали колядки, а помічниця святого Миколая Наталя Яковенко розучила із дітками молитву.

В цей день до нас завітала велика кількість дітей, тому захід відбувався у три етапи: о 12-й, 14-й та 16-й годині.

Синодальний відділ соціального служіння та благодійності «Елеос-Україна» висловлює подяку за благословення та опіку Святійшому Патріарху Філарету, митрополиту Переяслав-Хмельницькому і Білоцерківському Епіфанію, архієпископу Вишгородському Агапіту, учасникам, волонтерам та всім, хто долучився до цього свята.

 

Залишити відповідь